2NE1 Romania
Bine ai venit pe forumul 2NE1 Romania! Te rugăm să te înregistrezi/loghezi ca să poţi avea acces la toate secţiunile forumului.

Dacă ai uitat username şi/sau parola, contactează-ne pe adresa yg2ne1.romania@yahoo.com şi te vom ajuta să le recuperezi.

Have fun! ^.^ 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Interviu special 2NE1 pentru Oricon Style

In jos 
AutorMesaj
YunMin
Moderator
avatar

Mesaje : 396
Puncte : 3390
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/09/2011
Varsta : 20
Localizare : Sighisoara

MesajSubiect: Interviu special 2NE1 pentru Oricon Style   Lun 26 Sept 2011, 09:49

— Pentru început, aceasta este prima voastră apariţie deci puteţi să ne spuneţi personalităţile voastre? Începând cu CL.

[MINZY] CL este foarte precisă atuncicând face ceva, are responsabilitatea de a se ocupa de lucrurile care îi sunt încredinţate şi este foarte bună în ghidarea oamenilor din jurul ei, ea este o persoană căreia i se potriveşte rolul de lider.

— În plus, stilul de moda 2NE1 se bazează pe ideile pe care CL le dă şi ea este de asemenea un lider fashion, adevărat?

[BOM] Ea este lider în orice.
[DARA] Ea se gândeşte mereu la moduri de a face spectacolele distractive pentru oameni şi se asigură că aceştia nu se plictisesc.

— Cu siguranţă ea conduce în orice aspect. Acum, despre DARA.

[CL] Ea e managerul de publicitate. Este foarte deschisă, este talentată ca comediant, are aura şi este foarte bună la a avea grijă de alţii.
[MINZY] Ea este o personă foarte interesantă şi vine cu multe idei proprii la fel ca un ambasador de relaţii publice! Chiar înainte de debutul japonez, ea a creat un site countdown şi a dat tuturor valori de perspectivă; ea are abilitatea de a acţiona pozitiv în orice situaţie.
[BOM] Chiar şi când ceva rău se întâmplă, cred că este uimitor modul în care se schimbă de azi până mâine şi vine aşa de puternică. Arată slabă la aspectul exterior, adevărat?

— Într-adevăr.

[BOM] Dar, inima ei este foarte puternică şi ea este un profesionist adevărat. Eu respect asta.
[DARA] (râde tare)

—Este ca şi cum ai uita totul după ce adormi?

[BOM] Pentru un minut (râde)

— Acesta este un timp scurt.

[BOM] Dar nu este ca şi cum ai uita complet. Schimbarea (de la trist la fericit) este repede.

— Te schimbi trecând cu vederea? Sau doar natural?

[DARA] Ciudat, oricât de rele sunt lucruile, odată ce stau pe scenă, zâmbesc.
[BOM] Foarte profesional.

_______________________________________

— Acum depre BOM.

[CL] BOM este o schimbătoare de stări sufleteteşti. Pe scenă, ea captivează cu aptitudinile ei copleşitoare ca cântăreaţa şi cu picioarele ei lungi şi frumoase dar imepdiat ce coboară de pe scenă, se schimbă într-o BOM drăgălaşă. Acest decalaj din imaginea ei este ceea ce cred eu că fanii iubesc aşa de mult.
[MINZY] Pe scenă, farmecul ei este mare!
[DARA] Dar farmecul ei natural zilnic este foarte drăguţ.
[CL] Puteţi vedea vieţile noastre adevărate de zi cu zi pe "2NE1 TV" (un reality show al 2NE1) dar 99% din părţile interesante şi drăguţe sunt ale lui Bom. (râde)

— Şi restul de 1%?

[CL] E de la Dara.
[DARA] Bom şi eu suntem un duo comediant (râde).

— Am înţeles. Am auzit că BOM este destul de frumoasă şi cu pielea incredibil de netedă şi frumoasă. Folosiţi ceva special sau aveţi un fel de rutină?

[BOM] Eu încerc mereu să beau multă apă. În ceea ce priveţte îngrijirea pielii, dacă luaţi coenizima Q10 şi acid hialuronic, vă va ajuta la catifelarea pielii.

— Acum, despre MINZY.

[CL] Este capul senzualităţii.
[DARA] MINZYeste foarte bună la cântat şi dansat şi este de nădejde, dar mai presus de toate este o persoană de încredere. Oriunde suntem, orice facem, MINZY este acolo aşa că va fi uşor.

— Am auzit că bunica lui MINZY este o dansatoare faimoasă. Ea este o dansatoare graţioasă, nu?

[MINZY] (râde tare)
[BOM] Da. MINZY va arată mereu mai mult, spectacole de dans uimitoare careîţi dau fiori.
[MINZY] (râde tare)

_________________________— Aceste patru membre de la 2NE1 cu personalităţi diferite au debutat într-un sfârşit în Japonia, dar vă rugăm să ne spuneţi sincer gândurile voastre actuale.

[CL] Noi, de asemenea, am aşteptat acest moment de mult! De această dată debutăm în Japonia cu mini albumul nostru intitulat "NOLZA" iar titlul înseamnă "hai la joacă" deci sper ca toţi fanii noştri din Japonia vor aprecia şi vor cânta împreună cu noi muzica noastră.
[MINZY] De fiecare dată când vizităm Japonia, fanii japonezi ne vor oferii mereu o primire călduroasă şi mă bucur că pot avea un timp minunat ascultând CD-ul nostru şi mergând la concerte.
[DARA] Când începem ceva nou, voi fi mereu entuziasmată, dar de data asta avut atâta entuziasm în mine.
[BOM] Vă mulţumim că aţi aşteptat aşa mult.Pentru toţi cei care au aşteptat şi au primit ce s-au aşteptat, eu voi continua să dau ce am mai bun, mulţumim pentru sprijinul vostru.

— Vă rog să ne spuneţi ce să ascultăm din albumul vostru de debut japonez "NOLZA!.

[CL] Albumul include 5 piese de diferite genuri şi cu 5 sentimente foarte diferite de celălalte, deci sper că voi toţi puteţi aprecia cântecele noastre pe măsură ce le ascultaţi.
[MINZY] De la primul sunet, acesta vă încânta instantaneu!

— Odată ce prima piesă "I AM THE BEST" începe, am fost imediat atras de lumea 2NE1.

[DARA] Asta grozav. De fiecare dată când sunt în mişcare, ascult acscult această piesă în reluare. Sunt atât de atrasă de acest album încât niciodată nu o să mă satur de el ori de câte ori l-aş asculta.

— Există mai multe tipuri de muzică astfel încât vă puteţi schimba starea de spirit în funcţie de melodia pe care simţi ca vrei s-o asculţi. În plus, melodia este uşor de reţinut, încât începi natural să fredonezi.

[CL] Categoric, în muzica noastră TEDDY a compus melodia pentru câtecele noastre pentru a ne aduce mai aproape de ascultătorii noştri şi a ne unii cu ei.

—Spuneţi că, atunci când asculţi "HATE YOU", simţi că ai devenit o femeie puternică dar apoi vine "LONELY" unde inima ta se înăspreşte şi simţi că ai devenit o femeie delicată. Acest album sigur conţine multe emoţii care pot prezenta toate aspectele legate de femei.

[BOM] Vă mulţumim atât de mult. Am arătat o varietate de genuri şi stiluri, aşa că eu cred că este un album plăcut care ne arată versatilitatea noastră.

____________________________________

— Dacă asculţi muzica voastră împreună cu videourile, devi emoţionat. Este uimitor că stilul fiecărui câtec este atât de diferit iar detalii sunt grozave chiar şi în videoclip.

[CL] Ne-a luat apropae o săptămână de lucru şi noaptea pentru a face videclipul pentru "I AM THE BEST".

— O săptămână?!

[CL] Da. A trebuit să prezentăm un caracter diferit în fiecare scenă. Până şi schimbarea coafuri şi a hainelor a luat mult timp.

— Nu a fost dificil pentru toată lumea cu un astfel de program greu?

[CL] Pentru fiecare cântec, noi a vrut să nu depunem efort pentru a obţine cele mai bune rezultate înainte de a fi dispuşi să compromitem eforturile noastre sau de a ne opri indiferent de cât de greu va fi. Dar sincer, în ceaa ce priveşte toate acestea, simt că încă nu este suficient.

— Apropo, în "LONELY", au fost multe umbrele care au încadrat-o pe DARA pe ecran.

[DARA] Toate au fost reale.

— Serios?! În zilele noastre, poţi să foloseşti CG totuşi.

[DARA] Mai presus de toate, noi vrem ceva mai real, astefel încât, încercăm să facem ceva real ori de câte ori este posibil.

— Asta este complet. De această dată, a trebuit să cântaţi toate cântecele în japoneză atunci când aţi înregistrat, au fost momente când aţi simţit ca era deosebit de dificil?

[DARA] Eu găsesc "DON'T STOP THE MUSIC" deosebit de dificilă. Linia melodică a piesei este foarte rapidă, iar asta era deja dificil, dar eu a trebuit de asemenea să iau la cunoştinţă pronunţia mea şi să exersez destul de mult. În timp ce înregistram, trebuia să ma uit la versuri, fiind tot timpul cu ochii larg deschişi încercând să citesc versurile în timp ce cântam (râde).

— Expresiile din versuri au avut un simţ individualist. De exemplu "eu sunt una şi singura peste cer şi pământ" (versuri din IATB) sau "dezgustător" (versuri din Hate You).

[CL] Să fiu sinceră, am fost surprinsă când am văzut versurile (râde). Nu am vrut ca conţinutul versurilor din coreeană sa fie complet diferite, deci a trebui să exprimăm acelaşi lucru în japoneză... Cumva am avut un impact bun (râde).

— Am auzit că CL a trăit în Japonia pe vremea copilăriei,deci ai mai auzit vreodată aceste cuvinte?

[CL] Nu le-am auzit niciodată rostite (râde) dar ştiam de ele.

— Ce fel de mesaj vrei să transmiţi prin intermediul muzicii 2NE1?

[CL] Pentru a simboliza titlul acestui album "NOLZA" = "hai la joacă", aş fi fericită dacă toată lumea ar aprecia şi s-ar bucura de muzica noastră împreună cu noi. Chiar dacă fiecare persoană va percepe câtecele noastre diferit, sşiu că pot accepta sentimentele sincere ale oricui.


___________________________________— În primul rând, "muzica = bucuraţi-va de sunete". 2NE1 nu înseamnă doar muzică, dar are o influenţă extraordinară asupra modei şi continuă să fie în fruntea tutror influenţelor, unde credeţi că se află originalitatea 2NE1?

[CL] Pentru mine, e aşa. Eu nu mă afişez ca fiind preteniţioasă ci şi onestă. Cred că originalitatea noastră constă în modul în care ne arătăm tuturor, adevărata noastră viaţă.

— Cu aşa o aparenţă onestă şi pură, ai primit mult sprijin din partea multor fane care au spus "eşti aşa cool !" , aşa-i ?

[CL] Sunt foarte fericit[ ]n leg[tur[ cu asta. Dar fanele noastre japoneze sunt stilate şi drăguţe şi fiecare are stilul propriu încât ne-am inspirat si de la ele.

— Vă rog să ne spune-ţi stilul fashion pentru azi?

[CL] Stilul punk!
[DARA] Stilul părului meu.

— Categoric. Apropo, cât timp va ia sa vă aranja-ţi părul?

[DARA] 30 de minute.

— Este mai repede de cât era de aşteptat.

[DARA] Am făcut asta de mai multe ori aşa că timpul necesar s-a scurtat treptat.
[MINZY] În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am jacheta de piele cu multe ştifturi.


— BOM, nu este lanţul pe care-l porţi greu?

[BOM] Este defapt o combinaţie de plastic şi cauciuc, deci nu este chiar atăt de greu.

— Sunt uşurat să aud asta.

[BOM] De asemenea, tricoul punk cu petice şi cu ace ataşate este punctul meu fashion.


_________________________________________________— Apropo, vă rugăm să ne spuneţi lucrurile necesare pentru această iarnă/tomană.

[CL] Vorbind despre toamnă şi iarnă atenţia mea este îndreptată spre blană.

— Blana ar fi destul de superbă. Există vreun lucru important atunci când purtăm blană?

[CL] Pur şi simplu blana oferă o prezenţă puternică deci este mai bine să aveţi alte lucruri simple. Mai degrabă decât să încerci să potriveşti hainele, cred că e mai bine să te încălzeşti iarna (râde).

— Acum, în sfârşit, un mesaj pentru fanii japonezi care citesc asta:

[DARA] În acest concert, am putut întâlni 70,000 fani deci sunt încântată.
[BOM] Este deja evident din CD, dar când vezi 2NE1 live, cred că ne ve-ţi înţelege imediat.
[CL] De acum înainte, vă vom arăta ce e mai bun din toate aspectele noastre!
[MINZY] Toată lumea, vă rog să aşteptaţi cu nerăbdare! Cu multă determinaţie, vom da ce avem mai bun şi în Japonia!Sursa: Oricon via ygunited
Trad. eng: aNono@ygladies.com
Trad. rom: YunMin@TuaeniwonRo

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Interviu special 2NE1 pentru Oricon Style
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
2NE1 Romania :: Media :: Interviuri-
Mergi direct la: